6 Mart 2010 Cumartesi

Yıldırımlar Yaratan Bir Irkın Ahvadıyız

Ulu Önder Atatürk Diyor Ki ;
Türk Çoçuğu ecdadını tanıdıkça büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır


Evet Türk Çoçuğu ecdadını tanıdıkça büyük işler yapacaktır ancak Türk Çoçuğu ecdadını bilmiyor maalesef ve büyük işler yapamıyor..

Anadolu'ya tekrar girip Türk yurdu yaptıktan sonra Türklük bilinci Müslüman bilinci almış ve bu benimseme 17.yy da Osmanlıyı eritmeye 19.yy dan itibarende tüketmiştir..

20yy. da ise Türkler adeta enkaz altında kalmıştı..İşgal kuvvetleri Türkleri yok etmeye geldiğinde Ulu Önder Atatürk hem onlarca düşmanı yok ederek hemde İmparatorluktan Ulusal bir devlet anlayışına ve din tüccarlarının cirit attığı bir devletten Laik modern bir devlet yapmıştır ve isminide Türk'ün sahip olduğu Türkiye Cumhuriyeti koymuştur.

Şu anda yaşadığımız dönemde Türk'ün ülkesinde 3 oluşum vardır ve bunlar adeta Türkleri sömürmektedir ve sömürge anlayışlarınıda din, Atatürk ve milliyetçilik üzerinden yapmaktadırlar..Ne yazık ki bu anlayışları benimserken kendi ideolojilerini yansıtarak adeta benimsedikleri anlayışlara ihanet etmedirler..

Dedik ya Tek yol Atatürk yoludur diye Atatürkçülük üzerinden İnönü'cülük oynayarak din üzerinden siyaset yaparak veya milli duygulara üzerinden Arap milliyetçiliği yaparak değil

Esas konu ise Atatürk'ü tanımaktır..Lenin'inde dediği gibi Atatürk bir sosyalist değildi Atatürk bir faşistde değildi Atatürk dinsizde ( karalamak için söylenen bir ifadedir ) değildi.

Atatürk doğrudan doğruya Türk Milliyetçisi yani Türkçüydü.

Evet Atam seni anlıyoruz seni tanıyoruz ve kendimizde büyük işler yapmak için kuvvet bulacağız.

Dediğin gibi Atam Bir Türk dünyaya bedeldir ve son bir Türk kalana kadar Türkiye Türklerindir..

İşte biz bundan gurur duyuyoruz ve seni tanıdıkça kendimizde büyük işler yapmak için kudret buluyoruz

Evet biz Mustafa Kemal'in askerleri çok şanslıyız

Çünkü Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahvadıyız.

Türk Irkı Sağolsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder